Tack till er alla, detta priset delar vi med er!

Oj,oj,oj vilken uppståndelse vår utmärkelse till Svenska Hjältar har blivit. Vi hinner inte med att tacka och svara alla på en gång men ni ska veta att era Grattiskramar värmer  Tyvärr klipptes Stefans fina tacktal till alla sponsorer, privatpersoner och till alla de fina familjer som varit med oss bort men nu vill vi tacka er – tillsammans kan VI  Som vår dotter Rebecca sa; Det kunde ha varit jag och då hade jag varit tacksam om jag fått hjälp  Vår son Marcus sammanfattade det kort och gott på Norrländskt vis; VILL MAN SÅ KAN MAN 

Här är en länk till både film och text https://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/235746

foto : marcus : stockholm 20171204 svenska hjältar 2017. foto: marcus ericsson

Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?