Julmatsutdelning 22/12

Vi får flera ton mat från IKEA Haparanda/Tornio den 22/12, som vi självklart delar med oss av till alla er som behöver 
Vi delar ut det på vår lokal på Stationsgatan 38, Luleå kl 15,30-18.
Maila in om du vill komma; [email protected] och ange hur många ni är.
Behöver ni utkörning så skriv det samt adress och telefonnr.
Ofullständiga anmälningar hinner vi tyvärr inte med, så skriv allt jag ber om i anmälan tack!
Tack till alla företag och privatpersoner som gör detta möjligt 

Företag som ställt upp lite extra nu under jul är; IKEAPetterssons CharkuteriRoger Niemi BilabCoop NorrbottenSparbanken NordNorrbottens Media ABNorrbottens Kyl & Maskinteknik AB – NKMT, ODD Fellow, Luleå Näringsliv ABFruktproffset ABBDX – FramtidsbyggareVinterrockLuleå EnergiKlöverträsk BrödLuleå GratistidningLäkarjouren i Norrland ABClarion Hotel SenseShopping LuleåHaparanda StadshotellLekia Boden/LuleåHälsokliniken i LuleåHermelinen Träning & FysioterapiCoop Konsum BergnäsetStora Coop ÖrnäsetXtreme BeautySmarteyes & Elite Stadshotellet Luleå Tack oxå till alla privatpersoner som swishar in bidrag till julklappar – tillsammans gör vi julen magisk för fler 


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?