Mail av en mamma om vad vi betyder för dem

Detta mail fick jag av en mamma som skrev till Luleå kommun; Vi är en vanlig familj med väldigt tajt ekonomi som vill ge våra barn upplevelser vi lever genom våra barns glädje.
Att kunna göra en sån självklarhet som att kunna följa med att käka med kompisar och fika det är inte vardag hos oss tyvärr och det förstår barnen.
Ni ger våra barn sådan glädje så jag tror inte du förstår ?
Blev super glad över pengarna som underbara helt amazing vildakidz kommer att få.
Denna familjen har och är ett så underbart stöd och hjälp för oss och våran familj.
Vi är en helt normal ”Svensson” familj med Svensson löner,Vi har 5 barn och pga av att vi låter 3 av barnen utöva den sport dom älskar (hockey) den kan tyckas att det är en självklarhet att dom ska få göra det men med årsavgifter på 7000 plus utrustning,resor,cuper mm så gräver det ett djupt hål ett hål i ekonomin som är svårt att fylla känns som man alltid jagar i kapp.
Hade vi inte haft underbara familjen Karlsson i våra liv så hade våra barn liv varit rätt ensidiga för dom får försaka andra aktiviteter för att dom valt nåt som egentligen ska vara en självklarhet att få utöva vildakidz har förgyllt och förgyller så många av våra och våra barns dagar. Dom (kidsen)pratar med glädje om Vildakidz om stora stenträsk,köra go-cart,åka på piratkryssning (Laponia) att få badbiljetter att åka till Nordpolen,Halloweenfest pepparkakshus bygge,skotersafari mm allt som vi inte har ekonomisk möjlighet att göra det har dom förgyllt barnen med att få berätta för våra 5 vildingar att nu har ni kommit med på ett Vildakidz äventyr jag känner mig som jultomten.
Jag hoppas ni/Luleå kommun hittar nånstans en öppning att dom ska kunna göra detta på heltid för ni anar nog inte hur mycket dom behövs och jag vill inte att dessa änglar ska slitas itu av att jobba och ideellt sen räcka till för oss alla som behöver deras brinnande ljus för alla barn.
Tack Soc att ni hyllar de ideella krafter som finns i samhället  Se reportage nedan.Enligt artikeln lever ca 280 barn i Luleå i familjer som har försörjningsstöd och ansökningarna minskar. Hur kan det då komma sig att vi har hjälpt över 10 000 pers i Norrbotten med julklappar & mat i år?…. En fördubbling sen ifjol. VildaKidz ser ett ökande behov, på lätt tillgänglig hjälp och aktiviteter där ALLA får vara med. Ett inkluderande samhälle där alla deltar på samma villkor utan att bli utpekad eller utesluten 
Vad tycker du? Dela gärna med dig av dina åsikter 

VildaKidz foto.

Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?