Vilda Önskedagar som gör skillnad

Vi kan inte hjälpa alla men ALLA kan hjälpa någon Idag har vi haft önskedag på vår fina sponsor Leos Lekland Luleå  Familjer som har lekt och ätit gott, familjer som inte kan unna sig den lyxen som vi flesta tar för givet. För dem är denna dagen himmelriket, att se sina barn skratta, ha kul, kunna göra det som de andra barnen pratar om, minska utanförskapet…. Tack Luleå Data Center att ni gör våra vilda önskedagar möjligt

VildaKidz Ett tack från en tacksam mamma till oss vildingar på mailen; Hej! Tack igen så himla mycket för att barnen fick leka hos Leo! De var verkligen i sitt esse där å sprang som yra höns till en början för de visste inte var de skulle börja ? 6 åringen ringde till mormor å moster när vi hade ätit å typ skrek i telefonen att vi är på Leos ? vi lekte lika mycket som barnen . Verkligen en super dag å till och med 6 åringen somnade i bilen påvägen hem sen ? kram till er alla som är så fantastiska för alla barn

Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?