I London inbjudna av Facebook

Här inviger vilda Stefan OS, men några år för sent ? OS hölls där 2012 ?Kalla oss vilda, crazy eller dumma i huvudet men vi tackade nej till en intervju med Mark Zuckerberg i San Francisco! Vi har redan fullinbokad kalender på åtaganden vi lovat göra och barn och unga vi lovat att hjälpa. Dessa barn och unga litar på oss och vi kan inte svika dem. De har redan mist tron på myndigheter, soc, polisen, samhället etc så vi kan inte säga tyvärr, vi ska åka till USA – det känns inte rätt i magen! Vissa av dessa åtaganden går inte att skjuta upp eller boka om. Vår mission är att göra världen bättre & hålla det vi lovar  Men vi hoppas på att få en ny chans att åka Over There och hälsa på Mark & co på Facebook  Nu tackar vi Facebook #fcseurope2018 för 3 fantastiska dagar i London ❤️

https://www.facebook.com/vildakidz/videos/1234700756663161/


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?