Alla är välkomna till VildaKidz

ALLA är välkomna till VildaKidz så att INGEN ska känna sig utpekad eller utesluten. Det är när man blandar alla samhällsklasser som magin uppstår, det är där man lär sig något, respekterar & inkluderar 
Det är alltid kostnadsfritt att vara med oss tack vare våra fantastiska sponsorer 
Vi får alltid fort fullbokat på alla våra 200 aktiviteter/år och vi försöker vara så rättvisa vi bara kan Vi svarar på alla mail vi får, kolla din skräppost om du saknar svar. OBS! Vi ger aldrig pengar, vi hjälper barn & ungdomar 0-18 år att få en meningsfull fritid i form av roliga aktiviteter.
Har du något förslag på aktivitet eller vill ditt företag hjälpa oss att hjälpa? Kontakta mig; [email protected] eller skriv en kommentar här.


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?