Matkassar i den vilda tomtefabriken!

Full fart i den vilda tomtefabriken 💕🎅🏻🎄 Här märker vi upp matkassar för utkörning runt om i Norrbotten och
just dessa kommer mätta 400 magar och de har vi fått av Frimurarna 💕 I morr’n hämtar vi julmat på Örnvik Hotell & Konferens & Camping, får frukt av Fruktproffset AB, julmat levererad från IKEA Haparanda & får jullådorna från Petterssons Charkuteri samt nybakat tunnbröd från Klöverträsk Bröd 💕🎄🎅🏻 Julklappar kan ni fortfarande lämna tex på Clarion Hotel Sense. Nu tar vi dock inga nya anmälningar på julklappar och julmat, vänligen respektera det 💕🎅🏻🎄Kramar från de vilda tomtarna 💕🎅🏻

Full fart i den vilda tomtefabriken 💕🎅🏻🎄 Här märker vi upp matkassar för utkörning runt om i Norrbotten ochjust dessa kommer mätta 400 magar och de har vi fått av Frimurarna 💕 I morr'n hämtar vi julmat på Örnvik Hotell & Konferens & Camping, får frukt av Fruktproffset AB, julmat levererad från IKEA Haparanda & får jullådorna från Petterssons Charkuteri samt nybakat tunnbröd från Klöverträsk Bröd 💕🎄🎅🏻 Julklappar kan ni fortfarande lämna tex på Clarion Hotel Sense. Nu tar vi dock inga nya anmälningar på julklappar och julmat, vänligen respektera det 💕🎅🏻🎄Kramar från de vilda tomtarna 💕🎅🏻

Geplaatst door VildaKidz op donderdag 21 december 2017


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?