Tack, tillsammans gör vi julen magisk för fler!

Julen närmar sig med stormsteg så vill bara tacka de som hittills hört av sig och som vill hjälpa utsatta barn att få en magisk jul  Vill du oxå hjälpa och är företagare så hör av dig till [email protected] Är du en privatperson som vill ge julklappar så kan du swisha valfritt belopp till 1235383229 eller BG 250-9651 Vi kommer även att ha julklappsinsamlingar, se kommande inlägg. Tack för er omtanke 
Extra tack till IKEAPetterssons CharkuteriRoger Niemi BilabCoop NorrbottenSparbanken NordNorrbottens Media ABLuleå EnergiOdd Fellow Huset, Smedjegatan 13, LuleåLuleå Näringsliv ABFruktproffset ABBDX – FramtidsbyggareVinterrockKlöverträsk BrödLuleå GratistidningClarion Hotel SenseShopping LuleåHaparanda StadshotellLekia Boden/LuleåHälsokliniken i LuleåHermelinen Träning & FysioterapiXtreme BeautyCoop Konsum Bergnäset & Stora Coop Örnäset


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?