Färgstarka mot Cancer

Jättemånga av de familjer vi hjälper har cancer ställt till det för… Det kan vara du eller jag nästa gång! 61 000 per år drabbas av cancer… Vi vildingar vill göra något speciellt för de familjer som drabbats av cancer men då behöver vi din hjälp!
Lever man redan på existensminimum och får ett cancerbesked så rasar allt…
Vi tänker att de drabbade familjerna behöver en paus, att de som familj får göra en härlig utflykt tillsammans. Det spelar ingen roll vem i familjen som har sjukdomen, hela familjen drabbas ju. Familjer som behöver denna hjälp kan maila mig på; [email protected]
Ni som vill hjälpa oss hjälpa kan swisha in ett valfritt belopp på 1235383229, märk swishen med cancer. BG 250-9651. Tack  Tillsammans kan vi göra skillnad 


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?