Inför Luleå Hamnfestival

Fick ett mail som berör mitt hjärta; Hej Anna
Jag heter ☼ och blir 13 år inovember. Jag har en 10-årig bror och en syster som blir 8 i höst.
Mamma är sjukskriven för utbrändhet så vi har inte så mycket semesterpengar.
Vi var med er i erat tält förra sommaren på festivalen. Det var kul och verkar bli ännu mer i år. Förra sommaren hade jag o mina syskon hemskt gärna velat åka några karuseller men vi hade inte råd. I år är det förstås likadant.
Mamma tycker det är pinsamt att vända sig till Soc, men jag skriver till er i allafall för hos er får man snabb hjälp. Jag har intefacebook.
Om ni får några festivalkolloplatser över på fredag så Skulle vi jättegärna vilja få åka i sommar!! Lördag och söndag ska vi hjälpa vänner i Boden men tre ska vi vara tillbaka inne i stan. Hoppas jag inte skämmer ut mamma och oss nu….men om ni har några platser över så är vi intresserade.
Glad Sommar,
Kram ☼ ❤️
Nu känns det helt plötsligt lättare att förbereda allt inför Luleå Hamnfestival 5-8 juli 2017, vi vet att vi gör skillnad  Vi ses väl? ♫


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?