2 500 mättade magar!

Över 600 pers kom och hämtade mat till sina familjer idag på vår vilda matutlämning  Ca 2500 mättade magar  Extra guldkant blev det då vi även fått in allt från blöjor, hygienartiklar till kläder, prydnadssaker, microvågsugnar & leksaker.
Torrvarorna var anpassade så att barnen själva kan tillaga maten, tex nudlar, havregryn, flingor, kräm, konserver, pasta, pastasås osv…
Ett halvt ton kött fick vi av Petterssons Chark så det var underbart att kunna skicka med en extra köttbit att lägga på grillen. Vardagsmat för många men lyx för de vi hjälper och ett par skulle till och med servera köttet på sitt bröllop 
Tack alla privatpersoner som bidragit och tack till våra samarbetspartners; Norrbottens Media ABLuleå Näringsliv ABHandelsbankenNorrmejerierCoop NorrbottenMax HamburgarePetterssons CharkCompany LineMotoroptimering NorrHS Copy & Media Service ABArctic NatureCamp SvanisBubbles For LifeDollarstoreWilderness LifeIKEA Haparanda Tornio, Lions Clubs International Luleå & Piteå/Öjebyn, YoursSpa and Beyond Wellness Center & Cirkus Brazil Jack.
Stort tack till alla som körde ut matkassar till övriga delar av Norrbotten – tillsammans kan vi göra skillnad 


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?