Midsommarmat

Kom ihåg detta nu på Torsdag! Gör något bra för dina gamla pengar som ändå snart blir ogiltiga! Det är många barn som inför sommarlovet nu har en klump i magen för att de vet att det enda målet mat de garanterat får varje dag försvinner i 9 veckor…
Vi samlar in pengarna Torsdag 22/6;
☼ Kl 7,30-9,30 På Vetenskapenshus på näringslivsfrukosten.
☼ Kl 9,45-10 Utanför Smedjan
☼ Kl 10,15-10,30 Utanför Handelsbanken. Handelsbanken kommer att dubbla det belopp vi får in i gamla pengar <3
Håll utkik efter vår turkosa vilda skottkärra och lägg i en slant du oxå <3
Tack Norrbottens Media AB för denna fina annons & tack alla fina samarbetspartners – tillsammans gör vi så att inga barn i Norrbotten behöver gå hungriga i sommar ☼ De samarbetspartner som tillkommit är Yours & Spa and Beyond Wellness Center. Övriga är; Handelsbanken, Luleå Näringsliv AB, Norrmejerier, Coop Norrbotten, Max Hamburger, Petterssons Chark, Company Line, Motoroptimering Norr, HS Copy & Media Service AB, Arctic Nature, Camp Svanis, Bubbles For Life, Dollarstore, Wilderness Life, IKEA Haparanda Tornio, Lions Clubs International LUleå och Piteå/Öjebyn & Cirkus Brazil Jack.
För pengarna kommer vi att köpa in och dela ut främst torrvaror och sådant som barnen själva kan tillaga.
Mer info om det Vilda Matupproret på Luleå Näringsliv AB.
Tack alla som hjälper oss att hjälpa


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?