VildaKidz är Sveriges och Årets Eldsjäl

Årets Eldsjäl är VildaKidz ? Även om det är jag som står på scenen så är min man Stefan och våra barn Rebecca & Marcus lika delaktiga, så vi tackar alla för detta fina pris och vi lovar att fortsätta brinna för vår framtid = barnen

Stående ovationer på Berns & reportage i Expressen – Wawo – det känns stort men vi har landat med bägge fötterna på jorden och kommer att fortsätta i samma vilda anda 🙂 Att vinna Årets Eldsjälar är stort och vår förhoppning är att det ger ringar på vattnet så att vårt budskap sprids så att vi kan hjälpa ännu flera! Vi vill passa på att även tacka för alla de fina blommorna, alla grattishälsningar och alla de röster vi fått av er, över 30 000 röster! Självklart kommer de 75 000:- från Folkspel + bilen från Volkswagen att gå till VildaKidz

Mer info och artiklar här;

http://www.expressen.se/sport/anna-karlsson-fran-lulea-ar-arets-eldsjal/

Här är Årets Eldsjäl 2016: Anna Karlsson


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?