VildaKidz är UF rådgivare

VildaKidz är stolta rådgivare till detta fina UF företag, Pearls of UF. 2 fina tjejer Linnéa & Hanna som ger 20% av vinsten till Tjejjouren Luleå & VildaKidz så att vi tillsammans kan göra en ungdomsaktivitet.
Smycket kostar 89:-, går även att skicka med post och då tillkommer 10:- för kuvert & porto. Skicka ett meddelande till Pearls of UF här på FB så kan du hjälpa oss att hjälpa och få ett snyggt smycke på köpet  

Så här skriver dom själva;
Hej allihopa och gott nytt!
Här kommer två bilder på våra stilrena halsband som finns i färgerna silver och guld. Vårt överkomliga pris, 89 kronor styck, är kanske inte det bästa av allt? Eftersom att välgörenhet är viktigt för oss så ger vi 20% av vår vinst till den ideella Tjejjouren i Luleå och VildaKidz, som tillsammans kommer att göra ett roligt event för pengarna! Bra va?

Vill du vara med och stötta Tjejjouren, VildaKidz och vårt UF företag genom att köpa ett halsband? Skicka iväg ett meddelande till oss här på Facebook, Pearls of UF, Linnéa eller Hanna så löser vi det


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?