Luleå Hamnfestival gillar VildaKidz

VildaKidz gillar er också Luleå Hamnfestival  Tillsammans gör vi festivalen i Stadsparken till en kostnadsfri oas, en mötesplats dit ALLA är välkomna

Så här skrev Luleå Hamnfestival om oss;

Luleå Hamnfestival

Luleå Hamnfestival gillar VildaKidz. Det gör vi för att de skapar möjlighet för barn och unga att leka och ha kul – oavsett ekonomiska förutsättningar. Förra sommaren genomförde de ett festivalkollo för 200 barn under 4 festivaldagar. Dessutom hade de ett tält i Stadsparken och erbjöd aktiviteter och tävlingar – självklart utan kostnad. Vi är glada att berätta att vi även denna sommar kommer att samarbeta och att vi tillsammans planerar att göra utbudet i hela Stadsparken ännu bättre. Alla ska känna sig välkomna till Luleå Hamnfestival! Vi tackar VildaKidz för att ni hjälper oss att nå det målet!


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?