Julklappstips

Tack Carin Hall för de fina orden och vill ni göra som hennes fina julklappsförslag som gör gott för barn & unga lokalt här i Norrbotten så har vi Swish 1235383229 & BG 250-9651, självklart valfri summa. Vill ni ha något att ge bort så har vi; Fotokalendrar för 2017, gåvokort, VildaKidz mössor & barn t-shirts, allt för 99:-/st. VildaKidz kommer att lämna ut över 5000 julklappar i år på våra olika julaktiviteter och många bäckar små bildar tillsammans en härlig jul för så många i vår faktiska närhet. VildaKidz kör ca 200 året runt aktiviteter och tar emot över 3000 barn & unga. Vi samarbetar även med Barnensjul som på självaste julafton anordnar julfirande på Leos Lekland Luleå för 100 barn. Vi samarbetar oxå med Clarion Hotel Sense Norrbottensteatern & Shopping Luleå som samlar in julklappar åt oss <3 Tillsammans kan vi göra skillnad <3

 

 _20160726_vildakidz_dag23113

Carin Hall

Nu är det knappt tre månader till julafton och jag har ett förslag på julklapp, som passar till såväl nära och kära som företag. Skänk pengar till Vilda Kidz i Luleå, som gör så mycket gott för behövande barn och ungdomar. Vem behöver muggar med logos eller askar med oätlig choklad? Skänk pengar till dem som gör gott och dessutom helt ideellt på sin fritid. Anna Karlsson och Stefan Karlsson, ni är mina hjältar! <3 <3 <3


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?