4000 följare - Wow -

Tusen tusen tack till ALLA er som hjälper oss att hjälpa, alla kan inte ge bidrag i form av pengar men alla kan hjälpa till att trycka gilla och dela det vi gör så att vårt budskap når ut <3
Vi har fantastiska sponsorer som hjälper oss <3 De sponsorer som varit med i Goodiebagen är följande; FINA FORMER, LimonWellness, JOO jewellery, Company Line, Smarteyes, Healing och vägledning, Eavestone Photography, Hermelinen Träning & Fysioterapi, Norrbottensteatern, Fuck Mobbning – Sussi Olssen, Ken Ring, Anton Ewald,Dacosta mm,Kärleksbutiken, Smyckenbyretur, Taxfreeparfyme, Pärlan, Fredagsmys, Bokupplaget, Hårakuten, Sminkoutlet, Kärnan & Väskanforme.
Vinnarna och sponsorerna presenteras på www.facebook.com/vildakidz Stort Grattis till alla vinnare, värdet i Goodiebagsen är ca 1000:-/st

4000-foljare-goodiebags

 


Vill du eller ditt företag sponsra Vildakidz?